22 februarie 2020, sâmbătă
Știrea zilei

VIDEO // Au rămas zile numărate până la mult așteptata premieră a primului serial moldovenesc

Au rămas zile numărate până la mult așteptata premieră a primului serial moldovenesc ”Anchetatorul Gorceakova” – un produs comun al Televiziunii Centrale și Centrului de Producție „Kievtelefilm”.

În aceste zile filmările au loc în cel mai mare centru de agrement din țară – OrheiLand.

Echipa noastră de filmare a reușit să obțină, în exclusivitate, un interviu cu interpreta rolului principal – Anastasia Zadorojnaia, direct de pe platoul de filmare.

Anastasia Zadorojnaia, actrița din rolul principal al serialul nostru se află acum, fără îndoială, în vârful popularității sale. Ea este implicată, concomitent, în mai multe proiecte de televiziune din diferite colțuri ale fostei URSS. Agenda ei, este extrem de încărcată, iar fiecare secundă este programată. Actrița a aterizat la Chișinău în această noapte, cu toate acestea, ea și-a făcut  timp  pentru echipa noastră de filmare.

Anastasia Zadorojnaia și-a început cariera de actriță, încă în anul 1999. Anume ea a jucat rolul frumoasei Angelicăi Seleviorstova în serialul  „Простые истины”. După filmările în cadrul acestui  serial, Anastasia era ferm convinsă că vrea să devină actriță și a mers să facă studii la Actorie.

Acum, putem afirma cu certitudine că, să nu fi fost decizia ei fermă, nu am fi avut norocul să avem o asemenea actriță talentată, în rolul principal al primului serial moldovenesc.

Apropo, este pentru  prima dată când Anastasia Zadorojnaia joacă rolul unui anchetator.

Pe platoul de filmare al primului serial moldovenesc, Anastasia s-a întâlnit cu Alexei Zubkov, cu care s-a filmat recent într-un alt film.

Acolo, ei jucau rolul unui cuplu, de fapt, la fel ca și în serialul „Anchetatorul Gorceakova”.

Aici, după scenariu, Anastasia și Alexei sunt soț și soție. Curios este un alt fapt și anume că Anastasia îl cunoștea pe actorul Anton Batîrev cu mult înainte de filmări,  însă și-a dat seama de asta, doar după ce a postat cu el o poză pe rețelele de socializare.

Amintim că, serialul «Ancheatatotul Gorceakova» – este o producție comună a postului Televiziunea Centrală și a centrului de producție „Kievtelefilm”.

Filmările pentru acest serial sunt în plină desfășurare. Pe data de 21 februarie, la ora 20.30 nu pierdeți premiera primului serial  moldovenesc televizat, care promite a fi o adevărată senzație pentru piața mass-media autohtonă!

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Încă 15.000 de euro din bugetul de stat pentru CEDO să radieze de pe rol câteva dosare

Curtea Europeană a Drepturilor Omului a pronunțat deciziile de radiere de pe rol în cauzele …