Știrea zilei

VIDEO Amenzi de zeci de mii de lei pentru mai mulți șoferi de troleibuz din Bălți

Mai mulți șoferi de troleibuz din Bălți au fost amendați, sâmbătă, 23 mai, cu zeci de mii de lei scrie nordnews.md. S-a întâmplat după ce, săptămâna trecută, Comisia locală pentru situații excepționale a ignorat măsurile impuse de Comisia națională, în frunte cu premierul Ion Chicu, privind interzicerea circulării transportului public, scrie newsmaker.md.

O amendă de 75 de mii de lei a fost aplicată întreprinderii municipale „Direcția de troleibuze din Bălți”. Ulterior, au fost întocmite procese-verbale pe numele mai multor șoferi.

Potrivit jurnaliștilor, unul dintre șoferi a fost transportat la spital, după ce i s-a ridicat tensiunea arterială în urma unei discuții cu forțele de ordine.

Autoritățile locale susțin că vor contesta procesele-verbale întocmite de polițiști.

Amintim că, pe 15 mai, premierul Ion Chicu a anunțat, după Comisia Națională Extraordinară de Sănătăte Publică, că piețele din municipiile Chișinău și Bălți vor rămâne închise până în data de 31 mai. La fel, șeful executivului a anunțat că transportul public din municipiile Chișinău și Bălți va fi sistat weekendul trcut, dar și acesta. În pofida celor anunțate, Comisia locală din Bălți a decis redeschiderea piețelor și reluarea circulației transportului public.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Omorul de la Costești: Un suspect, condamnat la 13 ani de închisoare. Ce sentință a primit minorul

Simion Midoni, unul dintre tinerii învinuiți de omorul lui Dumitru Jomir, fost condamnat la 13 …