4 aprilie 2020, sâmbătă
Știrea zilei

VIDEO // Alegătorii din Drochia și Rîșcani susțin Partidul politic ”ȘOR”

Electoratul din raioanele Drochia și Rîșcani așteaptă schimbări spre bine, după alegeri. Iar  acestea, după cum spun oamenii, pot veni doar dacă va câștiga Partidul Politic ”ȘOR”.

Originară din orașul Rîșcani, Alexandra are o familie numeroasă. Mulți însă, s-au stabilit cu traiul peste hotare. Au părăsit Moldova pentru că nu aveau un loc de muncă bine remunerat. La fel ca și ceilalți oameni care au venit la întâlnirea cu candidații Partidului ”ȘOR”, ea speră la un viitor mai bun atât pentru familia sa cât și pentru întreg orașul Râșcani, iar lucru cel mai dorit este ca  moldovenii să nu-și părăsească țara.

Totodată, și ceilalți candidați din partea Partidului Politic ”ȘOR”, le-au vorbit oamenilor despre schimbările care nu s-au produs timp de aproape 28 de ani și care ar putea avea loc după alegeri.

Partidul Politic ”ȘOR” este unica formațiune din Moldova care a demonstrat deja că un program simplu, dar atât de necesar oamenilor, care include reabilitarea drumurilor, magazinele sociale, farmaciile sociale, grădinițe modernizate, capital matern și nu numai acestea – este un program  realist.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

LIVE | Declarații de presă ale deputatului PP „ȘOR”, Denis Ulanov, cu tema „Incompetență sau rea intenție? Procedura de angajare a răspunderii, în contradicție flagrantă cu hotărârea Curții Constituționale”