Știrea zilei

VIDEO // „ACUM” și „Antimafie”, acuzații reciproce

„PDM va câștiga alegerile cu mai multe partide, iar partidele principale pe care face miză liderul acestui partid sunt PSRM și blocul „ACUM”. 16 candidați din partea blocului „ACUM” cu ușurință vor trece de partea PD-ului”. Declarația a fost făcută de liderul partidului ”Mișcarea Populară Antimafie”, Sergiu Mocanu, în cadrul unei emisiuni.

Potrivit lui Mocanu, liderul PD are suficienți candidați în blocul „ACUM” și pe listele socialiștilor. După alegeri, aceștia, împreună cu unii candidați independenți vor adera la Partidul Democrat.

În cadrul discuției, Mocanu a dat și careva nume care s-ar înscrie de minune în familia partidului PD.

Jurnaliștii noștri au obținut și o reacție la acuzațiile lui Sergiu Mocanu din partea reprezentantul blocului „ACUM” Sergiu Litvinenco. El susține că citat:

„Fiecare declarație a domnului Mocanu îl deconspiră ca agent de influență al oligarhiei. Ar trebui să-și schimbe numele partidului în Anti-ACUM și PRO-Mafie. În ciuda tuturor denigrărilor, vom continua lupta noastră inegală și vom învinge pentru a face dreptate și viață bună.” – a declarat Litvinenco.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

VIDEO // Sesizarea lui Munteanu, catalogată de CEC ca neîntemeiată

„Vinovăția persoanei în săvârșirea unei contravenții nu poate fi întemeiată pe presupuneri” acesta este răspunsul oficial …