Știrea zilei

VICTOR PONTA SUSȚINE ORGANIZAREA ALEGERILOR ANTICIPATE ÎN REPUBLICA MOLDOVA | VIDEO UPDATE

Fostul premier de la București și președintele Partidului „Pro România”, Victor Ponta, a declarat într-o postare pe rețelele de socializare că criza politică din Republica Moldova poate fi depășită doar dacă vor fi organizate alegeri parlamentare anticipate.

În postarea sa, Ponta mai menționează că viitorul Moldovei trebuie să fie decis de cetățeni și nu de marile puteri sau de ambițiile și egoismul politicienilor.

Prin postatrea sa, Victor Ponta s-a adresat statului Român să acționeze promt pentru a influența organizarea alegerilor parlamentare anticipate. El a mai adăugat că mereu a susținut politicienii care țineau Moldova pe drumul european și cât mai departe de Rusia, acum însă, alianța dintre proruși și proeuropeni a dus țara într-un haos total, iar criza politică riscă să apropie și mai mult Republica Moldova de Est.

Reamintim că ieri comunitatea internațională și-a exprimat îngrijorarea față de situația politică din țara nostră, chemând partidele la negocieri și ieșirea pașnică din criza creată.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

DOC // CURTEA CONSTITUȚIONALĂ A PUBLICAT DECIZIA MOTIVATĂ PRIN CARE A STABILIT CĂ PARLAMENTUL URMEAZĂ A FI DIZOLVAT DUPĂ 90 DE ZILE

Curtea Constituțională a publicat pe site-ul instituției hotărârea motivată prin care a stabilit că Parlamentul …