Știrea zilei

Valerii Klimenko: Vom implementa programul electoral după modelul de succes din Orhei | VIDEO

Lupta pentru șefia capitalei continuă. Cu scopul de a câștiga, candidații organizează întâlniri cu alegătorii în care le vorbesc despre programele sale electorale și despre cum le vor implementa în cazul unei eventuale victorii. La ultima întâlnire cu electoratul, candidatul Partidului Politic ”ȘOR”, Valerii Klimenko, a spus că știe problemele Chișinăului din interior, iar echipa sa are experiența necesară pentru a rezolva cele mai presante probleme ale capitalei moderne.

În cadrul întâlnirii cu locuitorii Capitalei, candidatul la funcția de primar al Chișinăului din Partidul Politic „ȘOR”, Valerii Klimenko, a punctat că problemele cu care se confruntă orașul le cunoaște din interior, deoarece timp de 12 ani a fost consilier municipal. Astfel, el a avut ocazia să le studieze minuțios și să prezinte în cadrul programului său electoral niște soluții reale și adecvate la fiecare problemă în parte.

VALERII KLIMENKO, candidat la funcția de primar al capitalei, Partidul Politic „ȘOR”: „Chișinăul a fost mai mult decât neglijat. Mai ales în ceea ce privește infrastructura. Există probleme cu mirosul, care deranjează locuitorii Chișinăului, sunt probleme cu drumurile, cu trotuarele. Persistă problema alimentării cu apă. Conductele sunt pline de găuri, sunt pierderi uriașe de apă, iar oamenii plătesc pentru această pierdere, lucru care este inacceptabil. Fără îndoială, vom anula această practică.”

De asemenea, candidatul intenționează să repare podurile capitalei, să construiască parcări și multe altele.

Potrivit locuitorilor din Chișinău, programul candidatului Klimenko trebuie, obligatoriu, pus în aplicare: „Înțelege ce spune și înțelege ce are de făcut. Are un program minunat. Totul pentru oameni.”

Valerii Klimenko a menționat că, în implementarea programului său electoral, el și echipa se vor baza pe experiența de succes din orașul Orhei.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

„Doamne, dă-mi minte și putere”: Reacția lui Chicu la opinia Mitropoliei despre cipuri și tehnologia 5G

Premierul Ion Chicu a venit cu o reacție pe pagina sa de Facebook față de …