Știrea zilei

Usatîi acuză reprezentanții „ACUM” că ar avea o „memorie scurtă”

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, crede ca reprezentanţii Blocului „ACUM”, odată ajunşi la guvernare, au uitat de revendicările pe care le aveau fiind în opoziţie. În speţă, Usatîi atrage atenţie la numărul secţiilor de votare deschise în circumscripţia nr. 50, Europa de Vest.

„Prea repede au uitat cum e să stai în opoziție și să ceri mai multe secții de votare în străinătate. Decizia Guvernului de a majora numărul de secții pentru circumscripția 50 (Europa Vest) de la 83 la 85 este o bătaie de joc față de cetățenii care i-au susținut când erau în opoziție și când cereau mai multe secții de votare pentru cetățenii din diasporă, scrie acesta pe Facebook.

Potrivit lui, actualii membri ai Cabinetului de Miniștri au uitat că, inclusiv grație moldovenilor din diasporă, care i-au votat, au ajuns în jilțurile guvernamentale.

„Cu ce-i răsplătește „ACUM” pe moldovenii de peste hotare? Răspunsul este pe față – cu diminuarea rolului acestora în procesele electorale”.

Usatîi a mai adăugat că la fel ar sta lucrurile și în ceea ce privește „dezoligarhizarea, ancheta fraudei miliardului, pedepsirea celor vinovați și alte promisiuni cu care au cumpărat alegătorii în campania electorală”.

ziarulnational.md

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Laboratoarele medicale private din capitală au fost luate cu asalt de moldoveni pentru a se testa la COVID-19 | VIDEO

Laboratoarele medicale private din capitală au fost luate cu asalt de moldoveni. În fiecare zi, …