Știrea zilei

Unul dintre candidații la funcția de primar al capitalei a venit la vot cu motanul său | VIDEO

În timp ce unii candidați la funcția de primar al capitalei au ales să se prezinte la vot alături de rude, copii, părinți, alții au făcut-o mai deosebit. Vitalie Vaznoi, candidatul din partea Partidului „Stânga Europeană”, a venit să-și exercite votul alături de un… pisoi. Mai mult, acesta a venit să-și depună votul fiind în transmisie directă pe pagina sa de Facebook, însă Comisia Electorală i-a interzis să intre cu telefonul, iar acest lucru a dus la un conflict.

Vitalie Voznoi, unul dintre cei 18 candidați la funcția de primar al Capitalei, și-a depus votul la secția numărul 235 din Chișinău. Din motiv că niciun reprezentat al presei nu a venit să filmeze participarea sa la vot, așa cum s-a făcut în cazul altor candidați, Voznoi și-a luat un coleg care să-i filmeze procesul de votare. Însă, atunci când a intrat în secție, reprezentanții comisei i-au interzis acelei persoane să filmeze, întrucât acesta nu avea legitimație de jurnalist. Astfel, în acel moment a început un conflict, observatorii chemând poliția. Voznoi, însă, a luat aparatul de filmat de la colegul său și s-a filmat singur.
După ce a ieșit din secția de votare, candidatul a prezentat un nou membru al echipei sale, cu care a venit la alegeri.

Iată unul dintre membrii echipei mele, ea a fost luată din stradă. Noi am venit împreună să votăm, a declarat VITALIE VOZNOI, candidat la funcția de primar al capitalei, Partidului „Stânga Europeană” .

Voznoi a mai declarat că și problemele pisicilor trebuie rezolvate.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

COVID-19: +14 lucrători medicali, testați pozitiv la coronavirus. Numărul total ajunge la 50

Din cele 32 de cazuri noi confirmate de COVID-19, aproape jumătate sunt lucrători ai sistemului …