22 februarie 2020, sâmbătă
Știrea zilei

Unii miniștri ar putea fi demiși la sfârșitul lunii

Prim-ministrul Ion Chicu nu exclude că unii miniștri ar putea fi demiși la sfârșitul lunii februarie, când se împlinesc 100 de zile de la investirea actualului Guvern. Potrivit șefului Executivului, șefii ministerelor trebuie să răspundă pentru greșelile comise de către subalternii săi, scrie deschide.md.

Chicu a declarat în cadrul unei conferințe de presă că începând de astăzi, toate ministerele vor desfășura ședințele lărgite a colegiilor ministerelor.

Vom face o evaluare la 100 de zile de activitate a Guvernului. Eu am întrebări față de toți miniștrii. O să discutăm, o să facem evaluarea respectivă, dar este lipsă de disciplină în unele instituții. Nu-i neapărat ministrul este de vină, dar odată ce ți-ai asumat această răspundere, chiar dacă subalternul greșește, fii bun și plătește”, a declarat el.

Premierul a menționat că 100 de zile se împlinesc în a doua jumătate a lunii februarie. Tot atunci, Guvernul va veni în Parlament pentru prezentarea raportului de activitate.

De precizat că anterior în spațiul public s-a vehiculat informația cu privire la posibile remanieri guvernamentale la primăvară, iar ca urmare, unele funcții ar putea reveni reprezentanților PDM.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Grație unui consilier municipal din partea Partidului „ȘOR”, o stradă a capitalei va fi reparată | VIDEO

Autoritățile municipale au început lucrările de reparație pe strada Haltei, din regiunea Gării Feroviare, în …