Știrea zilei

Un vitezoman a băgat într-un șanț un alt automobil, pe traseul Chișinău-Hâncești

Un BMW și Volkswagen au ajuns de pe carosabil într-un șanț de pe acostament, după ce unul dintre șoferii acestora, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului. Accidentul a avut loc în această dimineață pe traseul Chișinău-Hâncești, în apropiere de localitatea Bardar, din raionul Ialoveni.

Solicitată telefonic, Silvia Vetcu, ofițerul de presă al IP Ialoveni, a declarat pentru Deschide.MD că cele două automobilele BMW și Volkswagen Touran se deplasau în aceeași direcție, din Chișinău spre Hâncești, pe benzi separate.

„Automobilul de marca BMW, la volanul căruia se afla un tânăr de 21 ani, având ca pasageri un băiat de 20 ani și o fată de 21 ani, toți locuitori ai orașului Rezina, a pierdut controlul volanului din cauza neadaptării vitezei necesare în curbă și carosabilului umed, iar BMW-ul a lovit tangențial Volkswagen, la volanul căruia se afla un bărbat de 59 ani, locuitor al orașului Hâncești. Ulterior ambele automobile au derapat de pe traseu și au ajuns într-un șanț de pe acostament”, susține Vetcu.

Vetcu a ținut să menționeze că în urma impactului nimeni nu a avut de suferit, iar automobilele au fost deteriorate neeesențial. Totodată, polițiștii din Ialoveni au pornit o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, iar șoferul riscă să se aleagă cu o amendă în mărime de 15000 de lei și 6 puncte de penalizare.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Pavel Verejanu: Reparația arterei importante pentru locuitorii din Orhei este în plină desfășurare | VIDEO

Reparația străzii Valeriu Cupcea din cartierul Lupoaica a municipiului Orhei este în plină desfășurare, iar …