Știrea zilei

Ard trenurile din Moldova: Un tren de pe ruta Bălți-Ungheni cu 33 de pasageri la bord a luat foc | VIDEO Update

Se întâmplă pentru a două oară în ultimele două luni. O locomotivă a unui tren de pasageri a luat foc. Incidentul s-a produs în seara zilei de 29 august.

Un tren de pe ruta Bălți-Ungheni a fost cuprins de flăcări. Pompierii au fost chemați să stingă locomotiva. Potrivit ofițerului de presă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în tren se aflau 33 de persoane.

DARIA NECEAEVA, ofițer de presă al IGSU: „În seara zilei de 29 august pompierii al Inspectoratului General pentru situații de urgență al MAI, a fost alertat să intervină la stingerea unui tren de pasageri care a luat foc în apropierea localității Sarata Veche, raionul Fălești. Apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora 18 și 23 de minute. La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri și salvatori. Ajunși pompierii au stabilit că arderea s-a produs în locomotiva din spate a trenului de pe ruta Bălți- Ungheni.”

Pompierii au localizat arderea în cel mai scurt timp astfel evitând răspândirea focului.

Conform IGSU, cei 33 de pasageri au reușit singuri să părăsească vagonul într-un un scurt timp după producerea incendiului, astfel că nimeni nu a avut de suferit. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite.

Un caz asemănător s-a produs acum două luni, atunci când focul a distrus 80% din locomotiva unui tren de pe ruta Ungheni-Bălți.Atunci incidentul la fel sa produs în raionul Fălești, doar că în apropiere de satul Scumpia.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Încă 12 persoane au pierdut lupta cu virusul COVID-19, iar alte 295 de persoane au fost testate pozitiv la coronavirus | VIDEO

Încă 12 persoane au pierdut lupta cu virusul COVID-19 în ultimele 24 de ore. Este …