Știrea zilei

Un tânăr, găsit fără suflare într-un apartament din Capitală

Trupul neînsuflețit al unui tânăr a fost găsit ieri,12 martie, într-un apartament din sectorul Ciocana al capitalei. Pe rețelele de socializare au apărut speculații că acesta ar fi murit din cauza COVID-19, însă potrivit oficialilor din cadrul Poliției Capitalei, decesul tânărului a survenit în urma unei supradoze de substanțe narcotice, scrie deschide.md.

Internauții care au aflat despre acest caz s-au grăbit să vină cu speculații despre faptul că acesta ar fi murit din cauza noului tip de coronavirus, însă această versiune a fost infirmată de autorități.

Contactat telefonic, Alexei Grosu, șeful-adjunct al Poliției Capitalei, a confirmat decesul tânărului, însă acesta ar fi murit din cauza consumului de substanțe narcotice.

„La fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul IP Ciocana, dar și un medic legist. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 30 de ani care se afla la evidența narcologului. Lângă cadavrul acestuia au fost depistate și mai multe seringi și substanțe narcotice”, ne-a spus Grosu.

Șeful-adjunct al Poliției Capitalei a ținut să menționeze că trupul neînsuflețit al tânărului, conform procedurii, urmează a fi expus mai multor expertize pentru a fi stabilită cu exactitate cauza. decesului.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Încă 151 de persoane s-au infectat cu COVID-19. Bilanțul deceselor ajunge la 233

Încă 151 de noi cazuri de coronavirus au fost înregistrate astăzi, după procesarea a 1.267 …