Știrea zilei

Un tânăr din Moldova a fost înjunghiat de mai multe ori și bătut cu bestialitate pe o stradă din Iași

Un tânăr de 21 de ani, originar din Republica Moldova, a ajuns în stare gravă la spital „Sfântul Spiridon” din Iaşi după ce a fost bătut cu bestialitate de către un necunoscut. Incidentul a avut loc în seara de 14 iunie, în jurul orei 04:00, în zona Copou, transmite zugo.md.

Potrivit presei române, tânărul ar fi început să se certe pe stradă cu un individ, iar la un moment dat, aceasta a început să-l lovească, iar ulterior l-a înjunghiat. Agresorul l-a lovit atât de puternic încât i-a scos aproape toţi dinţii, i-a produs o contuzie a mandibulei şi l-a înjunghiat în spate şi braţ. Băiatul a mers singur până la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi pentru a fi tratat.

„Pacientul a ajuns la spital în urma unei agresiuni fizice. Prezenta multiple plăgi înjunghiate în partea posterioară a toracelui, în zona axilei şi a braţului stâng. De asemenea, acesta avea şi mai multe traumatisme faciale, printre care o contuzie de mandibulă şi lipsa mai multor dinţi”, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi îl caută acum pe agresor.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Vremea caniculară a înlocuit ploile: Cer variabil și temperaturi de până la 33 de grade Celsius

Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează pentru astăzi, cer variabil pe întreg teritoriul țării, și maxime …