Știrea zilei

Un tânăr din capitală, numit omul păianjen de Moldova | VIDEO

Omul păianjen de Moldova există. Un tânăr din capitală, a escaladat un bloc cu multe etaje și, și-a fixat un scaun de un perete exterior, tocmai de la etajul zece.

Aparent fără emoții, băiatul stă pe scaun și își aprinde o țigară, spunând că așa încearcă să omoare frica de camera de luat vederi. Curios este faptul că, deși a fost citat la poliție, oamenii legii încă nu știu pentru ce faptă ar putea fi sancționat tânărul aventurier.

Inspirat probabil, din filme, dar și de aventurierii din afară care escaladează zgârâie norii, tânărul alpinist, în vârstă de 24 de ani a repetat un truc periculos. El și-a instalat un scaun de peretele unui bloc de locuit din capitală, tocmai la etajul zece al unui bloc de la Botanica, din capitală. Cu picioarele în aer și fără siguranță, acesta și-a aprins o țigară.

„Ca să înving tracul de cameră, toți mi-au recomandat să mă retrag. Bine.”

Contactat de postul nostru de televiziune, protagonistul filmulețului ne-a spus că s-a gândit minuțios de acest truc. Și că i-au luat aproape doi ani ca să se pregătească.

ALEXANDRU MATUȘEVSCHI, alpinist:

„Eu sunt bucuros că am făcut asta și o să mai fac și mai departe.”

Tânărul spune că acesta este doar începutul, mai ales că este susținut și de către soție. Totuși, aventura nu trebuie repetată pentru că este foarte periculoasă. În plus, băiatul s-ar putea alege și cu o amendă, el fiind citat la poliție.

Recent, un pictor din Rusia și-a întins o masă la etajul patru pe peretele exterior al unui bloc de locuit. În acest mod, el și-a dorit să atragă atenția asupra faptului că oamenii sunt practic înghițiți de creditele imobiliare pentru un apartament într-un mușuroi de furnici.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Încă un medic a fost răpus de Covid-19: „Și-a dedicat peste 40 de ani salvând viețile a mii de copii”

Încă un medic a fost răpus de noul tip de coronavirus. Este vorba despre Profesorul …