22 februarie 2020, sâmbătă
Știrea zilei

Un tânăr din Africa a dorit să câștige la loterie cu ajutorul vrăjilor, dar a rămas fără ochi

Un amator de loterii din statul nigerian Delta a pierdut un ochi din cauza poțiunii care trebuia să-i ofere o victorie la loto. Despre asta scrie Pulse.

Emmanuel Okachi de 27 de ani, juca adesea la loterie, dar nu câștigase niciodată. El a decis că are nevoie de ajutor supranatural și a venit la un vrăjitor care locuia în satul Ishiagu, lângă orașul Ogvashi-Uku.

Acesta a pregătit pentru bărbat o poțiune care oferă posibilitatea unei viziuni magice și care trebuia să ajute tânărul să vadă numerele norocoase. Pentru a reuși cele promise, trebuia să bea poțiunea magică și să o frece bine la ochi.

Okashi a urmat instrucțiunile vrăjitorului și a început să folosească amestecul achiziționat. Curând, a observat că poțiunea provoacă disconfort. Ochiul stâng era umflat, iar la scurt timp amatorul loteriilor a ajuns la spital. Doctorii nu l-au putut ajuta și a pierdut ochiul stâng.

Fratele mai mare al victimei a declarat că întreaga familie a fost șocată de ceea ce s-a întâmplat și doresc să uite de incident cât mai curând posibil.

Vrăjitorul a fugit din sat și se ascunde într-un loc necunoscut.

În iulie, se mai scria că un vrăjitor a murit în Nigeria. Acesta a decis să testeze o amuletă care ar putea apăra de gloanțe. Amuleta nu a funcționat și bărbatul a murit în urma unei împușcături.

  • 1
  •  
  •  
  •  

Citește și

Prima declarație a deputatului democrat, după decesul bebelușului său

Contactat telefonic de reporterii Bună Ziua Iași, deputatul moldovean Anghel Agache a refuzat să comenteze …