Știrea zilei

Un tânăr a vandalizat o ambulanță din Chișinău și l-a atacat pe șofer de dragul iubitei | FOTO

Clipe de groază pentru șoferul unei ambulanțe, după ce un tânăr l-a atacat cu o rangă metalică și a distrus ambulanța. Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 00:20, pe strada Petru Zadnipru, din sectorul Ciocana al capitalei.

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că făptașul s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 28 de ani care ar fi fost în stare de ebrietate.

„La fața locului s-a stabilit că în noaptea de sâmbătă spre duminică, agresorul se afla împreună cu iubita sa la domiciliul, când ei i s-a făcut rău, iar el a solicitat intervenția unei ambulanțe. Ulterior, acesta a văzut o ambulanță parcată în curtea blocului de locuințe și s-a apropiat să ceară ajutor, însă șoferul i-ar fi spus că medicii sunt veniți la o altă chemare și că acordă ajutor altei persoane, din acest motiv între șoferul ambulanței s-a iscat un conflict. Ulterior, tânărul s-a enervat și, fiind vizibil în stare de ebrietate, a luat o rangă metalică și a lovit de mai multe ori în ambulanță. Echipajul BPRO venit la fața locului l-au imobilizat pe tânăr și l-au escortat la IP Ciocana unde a fost reținut pentru 72 de ore”, ne-a spus Stati.

Reprezentantul Poliției Capitalei a mai menționat că pe acest caz a fost pornit un proces penal pentru huliganism.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Încă un medic a fost răpus de Covid-19: „Și-a dedicat peste 40 de ani salvând viețile a mii de copii”

Încă un medic a fost răpus de noul tip de coronavirus. Este vorba despre Profesorul …