Știrea zilei

Un avion cu 234 de pasageri la bord a aterizat de urgență pe un câmp de lângă Moscova | VIDEO Update

Un avion de pasageri a aterizat forțat pe un câmp aflat la câțiva kilometri de un aeroport din Moscova, în urma unui incendiu la unul dintre motoarele aeronavei, au declarat surse din cadrul autorităților ruse, citate de TASS, care au precizat că nu s-au înregistrat decese.

 „Avionul a aterizat pe burtă pe un câmp aflat în apropiere de satul Rybaki, care este la aproximativ 3-5 kilometri depărtare de pista aeroportului Jukovski”, a afirmat o sursă. Aeronava de tip Airbus A321, a companiei Ural Airlines, la bordul căreia se aflau 234 de persoane, inclusiv șapte membri ai echipajului, a decolat de la aeroportul Jukovski din regiunea Moscovei și se îndrepta spre Simferopol în Crimeea, scrie Mediafax.

Potrivit versiunii preliminare, o pasăre a lovit un motor, ceea ce a dus la un incendiu. În cursul aterizării, avionul a depășit pista”, a transmis o sursă. Pasagerii aeronavei companiei au fost evacuați imediat. Directorul general al companiei aeriene și Ministerul rus pentru Situații de urgență au confirmat că nu s-au înregistrat victime în urma incidentului.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Presa: Zavorotniuk va rămâne paralizată pentru totdeauna

Anunțul a fost făcut de portalul Mash.ru cu referire la surse demne de încredere. Potrivit sursei citate, …