Știrea zilei

Un nou pretendent în cursa pentru șefia Primăriei Chișinău | VIDEO Update

Consiliul Electoral de Circumscripție Chișinău a înregistrat candidatura expertului constituționalist Teodor Cârnaț la funcția de primar general al municipiului Chișinău. Despre acest lucru a anunțat Teodor Cârnaț pe rețelele de socializare.

Deși s-a lansat în cursă fiind susținut de Partidul Voința Poporului, Teodor Cârnaț a anunțat că va fi un lider independent politic.

„Vă mulțumesc pentru susținerea pe care mi-ați arătat-o și am speranța că aceste alegeri vor fi o luptă dreaptă, iar chișinăuienii să aleagă alternativa adevărată, care e dispusă să muncească pentru ei cu toată grija, priceperea și responsabilitatea”, a scris expertul pe pagina sa de Facebook.

Tot astăzi, și Partidul Nostru și-a prezentat candidatul la funcția de primar al municipiului Chișinău. Este vorba de fostul procuror-șef al municipiului Chișinău, Ivan Diacov. Liderul formațiunii, Renato Usatâi a declarat că Diacov nu este membru de partid și în acest fel se dorește stârpirea corupției din cadrul instituțiilor primăriei. Și activistul civic, Victor Chironda, s-a lansat în cursa electorală. În acest sens, Chironda și-a prezentat echipa alături de care intră în cursa pentru fotoliul de edil al orașului.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Pericol la hotar cu Moldova: Un italian diagnosticat cu coronavirus ar putea fi sursa de răspândire a virusului în România

Cetățeanul italian bolnav de coronavirus a avut mai multe întâlniri de afaceri în Craiova, în …