Știrea zilei

Un moldovean a rămas fără un Porsche Cayenne de 100.000 euro

Un moldovean cu dublă cetățenie a rămas fără mașină, un Porsche Cayenne, în valoare de peste 100.000 de euro, fabricat în 2018, după ce s-a depistat că acesta este căutat de autoritățile din Italia. Cazul a fost înregistrat în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, pe sensul de intrare în România.

Tânărul B.V., de 23 de ani, deținător atât al cetățeniei moldovenești, cât și române, domiciliat în raza județului Argeș, s-a prezentat în puncul de trecere a frontierei pentru efectuarea formalităților de frontieră. Acesta conducea un autoturism marca Porsche Cayenne, înmatriculat în Italia, an de fabricaţie 2018.

La controlul specific, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în urma cărora au constatat că autoturismul mai este căutat de autoritățile din Italia, scrie realitatea.md.

Drept urmare, autoturismul, în valoare de aproximativ 475.000 lei românești, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Petea, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Șeful ANSP a explicat ce înseamnă regim de carantină într-o localitate, izolare și autoizolare la domiciliu

65 de persoane diagnosticate cu noul coronavirus sunt în stare gravă, cei mai mulți fiind …