Știrea zilei

Un militar prin contract al Armatei Naționale a decedat în timp ce își executa obligațiunile de serviciu | VIDEO

Un militar prin contract al Armatei Naționale, în vârstă de 26 de ani, a decedat în timp ce își executa obligațiunile de serviciu, anunță Ministerul Apărării. Acesta ar fi fost strivit între două unități de tehnică militară. Cazul este investigat de oamenii legii.

Potrivit poliției, tragedia a avut loc în această dimineață, în jurul orei 09:10, pe teritoriul unității militare a Forțelor Armate, de pe strada Pietrarilor, din cartierul Telecentru al capitalei. Tânărul a fost transportat de urgență la spital, însă la scurt timp a decedat. Preliminar, s-a stabilit că soldatul și-ar fi pierdut cunoștința și a căzut de pe tehnica militară. Reprezentanții Ministerului Apărării au anunțat despre incident și au transmis condoleanțe familiei acestuia. Cazul este investigat de poliție, care urmează să stabilească toate circumstanțele.

Amintim că la sfârșitul lunii iunie, un alt tânăr, tot de 26 de ani, militar al Armatei Naționale, și-a pus capăt zilelor. Acesta a sărit în gol de la etajul 10 al unui bloc de locuit din sectorul Buiucani al Capitalei.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Certificatul medical nu este necesar la admiterea în instituțiile de învățământ

Certificatul medical nu se regăsește în lista actelor necesare pentru dosarul de admitere. Despre această …