Știrea zilei

Un cuplu din Ștefan Vodă și bebelușul lor de un an și-au pierdut viața în timp ce dormeau

Trei persoane și-au pierdut viața  după ce au primit intoxicaţii cu fum. Cazul a avut loc în dimineața zilei de ieri în localitatea Crocmaz, a raionului Ștefan Vodă. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 09:09 minute.

Potrivit datelor operative, o femeie și un bărbat în vârstă de 20 de ani, dar și copilul acestora în vârstă de un an s-au intoxicat în somn. Pentru examinarea situației la fața locului s-au deplasat angajații Secției Situații Excepționale raionale.

Se presupune că persoanele s-au intoxicat după ce în locuinţă a avut loc un scurtcircuit la o priză în urma utilizării a unui aparat electric defectat. Încăperea a fost inundată cu fum dens toxic în urma procesului de mocnire a prizei electrice. Incendiul în locuință nu s-a produs.

Circumstanţele cazului  urmează a fi stabilite. Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă atenţionează populaţia să respecte regulile antiincendiare şi să verifice utilitatea echipamentelor electrice.

Pompierii recomandă oamenilor să nu folosească echipamente uzate sau defecte, iar în cazul în care acestea prezintă pericol să invite echipe specializate pentru înlăturarea defectelor.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

În timp ce autoritățile vorbesc despre pericol de infectare cu virusul COVID-19 la OrheiLand, în Chișinău, rata de îmbolnăvire cu noul virus, de 10 ori mai mare decât în Orhei | VIDEO

Statisticile nu mint. În timp ce autoritățile vorbesc despre pericol de infectare cu virusul COVID-19 …