Știrea zilei

Un bărbat amenință că se sinucide în centrul Chișinăului

Un bărbat a dat buzna peste bucătarii dintr-o kebăbărie, i-a deposedat de cuțite și amenință că se va sinucide. La fața locului a intervenit poliția și încearcă să-l convingă pe acesta să renunțe la acțiunile sale.

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că la fața locului a intervenit un echipaj de poliției de la  IP Centru.

„Este vorba despre un barbat cu vârsta de aproximativ 40 de ani, care aparent este în stare de ebrietate. Oamenii legii intreprind toate măsurile de rigoare și duc discuții cu bărbatul pentru a se calma și să lase cuțitul. Totodată, urmează să se  stabilească identitatea acestuia, dar și care este motivul care l-a făcut să recurgă la acest gest”, ne-a spus Stati.

Potrivit unor martori oculari, bărbatul ar fi încercat să se arunce în fața mașinilor de pe strada Ismail, iar ulterior a intrat într-o kebăbărie din centrul capitalei și a luat cuțitele bucătarilor cu care amenință că-și va pune capăt zilelor.

deschide.md

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Alte 82 de cazuri noi de infectare cu coronavirus și încă un deces în Moldova

Autoritățile din Moldova anunță 82 de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus și un deces. …