1 decembrie 2019, duminică
Știrea zilei

Un bărbat, amendat cu mii de lei pentru obținerea ilegală a permisului de conducere

Un bărbat s-a ales cu o amendă în valoare de 27.500 de lei, pentru obținerea ilegală a permisului de conducere pentru o categorie pe care nu o deține. Acestuia i-a reușit să primească actul prin intermediul persoanelor cu funcție de răspunde din CRIS Registru.

Potrivit Procuraturii, conducătorul auto a dat dovadă de „tenacitate” în comiterea faptei ilegale. „Bărbatul a căutat persoanele care i-au facilitat obținerea ilegală a categoriei pentru care nu a învățat și nu a susținut examene, dar și a plătit pentru aceasta”, precizează instituția.

În cele din urmă, acesta și-a recunoscut vina în întregime și a cerut judecarea cauzei fără alte probe decât cele deja prezentate de procurorul PCCOCS. Astfel, Judecătoria Chișinău, cu sediul Buiucani l-a condamnat cu o pedeapsă sub formă de amendă, în mărime de 27.500 lei. În ceea ce privește participarea la această ilegalitate a altor persoane, la această etapă, procurorii investighează acțiunile de abuz în serviciu, într-o cauză separată, care urmează a fi expediată în judecată.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Conducerea municipiului Orhei a felicitat Școala Profesională din oraș cu cea de-a 70-a aniversare | VIDEO

Școala profesională din Orhei împlinește 70 de ani. Aceasta aniversare frumoasă a fost sărbătorită într-un …