Știrea zilei

Un bărbat, amendat cu mii de lei pentru obținerea ilegală a permisului de conducere

Un bărbat s-a ales cu o amendă în valoare de 27.500 de lei, pentru obținerea ilegală a permisului de conducere pentru o categorie pe care nu o deține. Acestuia i-a reușit să primească actul prin intermediul persoanelor cu funcție de răspunde din CRIS Registru.

Potrivit Procuraturii, conducătorul auto a dat dovadă de „tenacitate” în comiterea faptei ilegale. „Bărbatul a căutat persoanele care i-au facilitat obținerea ilegală a categoriei pentru care nu a învățat și nu a susținut examene, dar și a plătit pentru aceasta”, precizează instituția.

În cele din urmă, acesta și-a recunoscut vina în întregime și a cerut judecarea cauzei fără alte probe decât cele deja prezentate de procurorul PCCOCS. Astfel, Judecătoria Chișinău, cu sediul Buiucani l-a condamnat cu o pedeapsă sub formă de amendă, în mărime de 27.500 lei. În ceea ce privește participarea la această ilegalitate a altor persoane, la această etapă, procurorii investighează acțiunile de abuz în serviciu, într-o cauză separată, care urmează a fi expediată în judecată.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Peste 10.700 de cupluri au divorțat. Cele mai predispuse au fost căsniciile cu perioada de până la cinci ani

Peste 10.700 de cupluri au divorțat în 2019. Cel puțin asta arată datele Biroul Național …