Știrea zilei

Un băiețel de 4 ani din Chișinău a dat pe spate juriul de la Românii au talent | VIDEO

Vlad Ciobanu, un băiețel de numai 4 ani, din Chișinău a impresionat juriul și publicul, la ediția din această seară a show-ului Românii au talent, cu o interpretare de excepție a unei poezii patriotice. De Maria Voinea, Vineri, 07 februarie 2020, 22:12 Copilul i-a lăsat mască pe oamenii prezenți în sală când le-a a declarat că știe aproape 100 de poezii. Acesta le-a memorat seara, la băiță, când tatăl lui îi recita versuri mai puțin cunoscute de toată lumea, se arată pe site-ul emisiunii de la Pro TV. Prima poezie învățată a fost la vârsta de doi ani și jumătate.

Vlad a învățat alfabetul la doi ani. La trei ani, număra până la 100. De asemenea, Vlad știe să citească, dar doar dacă este scrisul cu majuscule. Tatăl său este jurist, mama – coregraf. Vlad are un frățior mai mic, în vârstă de un an. Părinții i-au făcut lui Vlad un canal de Youtube, iar acum are peste 5.000 de vizualizări.

Părinții au fost nevoiți să îl mute pe Vlad de la grădiniță pentru că nu mai era de nivelul lui. Nu îi sperie gândul că ar putea să aibă un copil genial, care se adaptează mai greu. Spun că vor găsi soluții, chiar dacă recunosc că asta implică sacrificii. Lui Vlad îi plac poeziile lui Florin Piersic, motiv pentru care părinții vor să îl îndrume spre actorie.

libertatea.ro

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Ilan Shor a apelat din nou la primarul municipiului Chișinău cu o propunere de reparare a pasajelor subterane din sectorul Botanica | VIDEO

Președintele Partidului Politic „ȘOR”, deputatul Ilan Șor, a expediat o solicitare repetată primarului municipiului Chișinău, …