15 august 2020, sâmbătă
Știrea zilei

Un alt deținut a fost testat pozitiv la Covid-19. Este vorba despre colegul de celulă al lui Pruteanu

După ce ieri a fost confirmat primul caz de Covid-19 în rândul deținuților, astăzi, colegului de celulă al lui Oleg Pruteanu a fost testat pozitiv. Cei doi sunt internați la Institutul de Medicină Urgentă, în stare gravă, scrie unimedia.info.

„ Primul pacient este diagnosticat cu pneumonie bilaterală interstițială, confirmată prin Tomografie Computerizată. La moment starea sa este gravă, dar stabilă. Colegul său la fel este internat în secția Terapie Intensiva în stare de gravitate medie”, a confirmat pentru UNIMEDIA, Dorina Arsene, purtătoare de cuvânt din cadrul instituției.

Amintim că ieri a fost confirmat primul caz de coronavirus în rândul deținuților. Potrivit unui comunicat de presă emis de ANP, acesta a fost monitorizat după ce avocata sa a fost depistată pozitiv. Cei doi ar fi contactat în perioada 29.06–06.07.2020, în timpul proceselor de judecată, iar la data de 9 iulie deținutul nu ar întrunit niciun simptom specific infecției cu Covid-19.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

COVID-19: 396 de cazuri noi au fost înregistrate, șase oameni au pierdut lupta cu virusul. Printre victime este și un medic, soția căruia a murit din cauza coronavirusului | VIDEO

396 de cazuri de infecție cu noul coronavirus au fost înregistrate astăzi, astfel bilanțul persoanelor …