Știrea zilei

Ultima oră! Ucraina își închide frontierele pentru cetățenii străini

Ucraina anunță că își va închide granițele peste 48 de ore pentru cetățenii străini din cauza pericolului răspândirii coronavirusului.

Ucraina își va închide frontierele peste 48 de ore pentru cetățenii străini pentru o perioadă de două săptămâni, a anunțat vineri în cadrul unui briefing secretarul Consiliului Național de Securitate și Apărare, Alexei Danilov.“Peste 48 de ore țara noastră își va închide granițele pentru cetățenii străini”, a declarat Danilov.

Cabinetul de miniștri al Ucraina a introdus din 12 martie până pe 3 aprilie un regim de carantină în toate instituțiile de învățământ din țară, a interzis desfășurarea manifestațiilor publice. Potrivit ultimelor informații, în Ucraina au fost înregistrate trei cazuri de COVID-19, scrie Sputnik.md.

Amintim că, până astăzi în Ucraina au fost înregistrate trei cazuri de infecție cu coronavirus și un deces, înregistrat astăzi, 13 martie. Este vorba despre o femeie de 71 de ani din regiunea Zhytomyr, care a fost internată pe 12 martie, fiind infectată de COVID-19 confirmat de laborator.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

COVID-19 a depăşit două praguri simbolice și are trei simptome noi. America Latină, epicentrul pandemiei | VIDEO

Omenirea a depăşit în acest weekend două praguri simbolice, înregistrând mai mult de jumătate de …