Știrea zilei

Ultima oră! Încă două cazuri de coronavirus în Republica Moldova

Încă două cazuri de coronavirus în Republica Moldova au fost confirmate. Informația a fost anunțată de către autorități, după realizarea a testelor pe cele 30 de cazuri suspecte, scrie unimedia.info.

Ca și în cazul primilor 4 pacienți, astăzi a fost confirmată infectarea cu coronavirus la încă două persoane revenite recent din Italia, țară aflată în carantină națională din cauza Covid-19.

„Starea tuturor pacienților este medie”, a spus ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

Al patrulea caz de coronavirus a fost confirmat ieri de ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

Potrivit ministrei, este vorba despre una dintre cele două persoane, care au fost testate încă o dată. Rezultatele testului pentru a doua persoană încă nu sunt gata. Ministra a spus că este a patra persoană infectată este tânărul care a venit cu cursa Milano – Chișinău, împreună cu prima victimă.

Primul caz de coronavirus a fost confirmat pe 7 martie în Republica Moldova, fiind vorba despre o femeie venită din Italia.

La 10 martie, încă două cazuri de coronavirus au fost confirmate în Republica Moldova. Este vorba despre doi adulți, care au fost spitalizați la Toma Ciorbă, după mai multe zile petrecute acasă, fără a respecta un regim de carantină. Aceștia au efectuat vizite în Italia, la sfârșitul lunii februarie.

Până astăzi, 20 de persoane au fost spitalizate fiind suspectate de infecție cu coronavirus. 14 persoane sunt internate la Toma Ciorba, iar alte 8, două mame și șase copii, au fost spitalizate în spitalul de boli infecțioase pentru copii.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Intervenție „Fulger” în capitală. Au spart geamul și au reținut un bărbat, care a vrut să își omoare vecinul

Un bărbat în vârstă de 63 de ani, locuitor a capitalei, a fost reținut de …