Știrea zilei

Triplul omor de la Bălți: Suspectul și-a recunoscut vina. Ce a povestit oamenilor legii

Principalul suspect în triplul omor de la Bălți și-a recunoscut faptele. Audiat de polițiști, bărbatul a declarat că acum câteva zile, a făcut cunoștință cu una dintre victime, iar la data de 14 ianuarie, s-au întâlnit la un magazin alimentar din oraș, unde au servit împreună băuturi alcoolice. Ulterior, suspectul ar fi fost invitat de colegul de pahar să continue la niște cunoscuți.

În timp ce consumau alcool, între ei s-a iscat instantaneu o ceartă, care a degenerat în conflict. Astfel, bănuitul cu un ciob de la o cană le-ar fi aplicat plăgi prin tăiere victimelor, în urma cărora persoanele au decedat. Ulterior, bănuitul pentru a ascunde urmele comiterii infracțiunii a incendiat mai multe obiecte din locuință și a plecat într-o direcție necunoscută.

Ca urmare a măsurilor speciale de investigație, suspectul a fost identificat și reținut în municipiul Bălți. La moment se efectuează acţiuni de urmărire penală în scopul stabilirii tuturor circumstanțelor.

Amintim că, trei persoane au fost ucise cu sânge rece noaptea trecută de către un tânăr venit în ospeție, iar ca să ascundă urmele, acesta a incendiat locuința în care se aflau cadavrele.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

COVID-19: Încă șapte persoane au decedat, iar 382 de cazuri noi de infectare au fost confirmate. Boris Gîlcă: Situația epidemiologică este din ce în ce mai gravă în capitală | VIDEO

Încă șapte persoane au pierdut lupta cu noul coronavirus, iar 382 de cazuri noi de …