Știrea zilei

Trei persoane revenite din Italia, testate la coronavirus

Trei persoane, revenite recent din Italia, doi maturi și un copil, s-au adresat la Spitalul de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” cu febră și tuse. Acestea au fost testate, iar rezultatele sunt negative la prezența coronavirusului de tip nou COVID-19. Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță că în Republica Moldova nu a fost depistat până acum niciun caz de infectare, transmite IPN.

Ministerul de Externe a anunțat ieri că o moldoveancă care se află în Italia a fost diagnosticată cu coronavirus de tip nou. Aceasta după ce femeia a intrat anterior în contact cu o persoană infectată cu virusul COVID-19. În cazul altei moldovence rezultatele vor fi gata în următoarele zile.

Conform datelor Centrului European pentru Controlul Bolilor, prezentate de Agenția Națională pentru Sănătate Publică, începând cu 31 decembrie 2019 și până pe 28 februarie 2020, au fost raportate 83 de mii cazuri de infecție COVID-19. Numărul deceselor este de 2858.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

7 nou-născuți COVID pozitivi la Bălți, Mitropolia Moldovei îndeamnă moldovenii la post aspru, fabrica „Bucuria” s-ar confrunta cu un focar de infecție | VIDEO

Fabrica Bucuria nu are motive de bucurie. Aproape 100 de angajați ar fi infectați cu …