Știrea zilei

Transportatorii, revoltați de mesajul care le-a fost transmis de Maia Sandu. Amenință cu noi proteste | VIDEO

Transportatorii amenință cu o nouă grevă, dacă Ministerul Economiei nu va identifica soluții pentru ajustarea tarifului la călătorii. Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto a transmis o scrisoare deschisă către prim-ministrul Maia Sandu, în care cere o întrevedere în cadrul căreia să discute problemele din sistem. 

Autorii scrisorii spun că Sandu ar fi fost informată greșit de Ministerul Economiei și Infrastructurii despre problema existentă și că, de fapt, un dialog productiv cu Ministerul nu există. Aceștia cer o audiență la Guvern cu prezența ministrului Economiei, Vadim Brînzan, așa cum problema ajustării tarifelor nu se soluționează.

În lipsa unui dialog, transportatorii spun că vor continua să protesteze. Amintim că, în data de 9 octombrie, sute de şoferi şi administratori de rute interurbane au protestat în Piaţa Marii Adunări Naţionale.

Aceştia şi-au sistat activitatea pînă la prânz şi au venit în faţa clădirii Guvernului pentru a cere majorarea tarifelor pentru călătorie.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Următoarele două săptămâni ar putea să fie nelucrătoare pentru bugetarii din Moldova

Următoarele două săptămâni trebuie să fie nelucrătoare pentru bugetarii din Republica Moldova. Despre aceasta a …