1 februarie 2020, sâmbătă
Știrea zilei

Transportatorii anunță un protest în PMAN. Vor cere majorarea tarifelor pentru călătorii

Sute de transportatori intenționează să iasă la protest în centrul capitalei, fiind nemulțumiți de faptul că Ministerul Economiei nu le acceptă solicitarea de majorare a tarifului pentru călătorii.

Protestul este planificat pentru data de 11 decembrie, în Piața Marii Adunări Naționale. Transportatorii au înregistrat o cerere la Primăria capitalei prin care solicită să fie închisă circulația în zonă, în perimetrul PMNA, pentru că protestul va fi de amploare și vor participa peste 400 de transportatori.

Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto a cerut anterior semnarea unui memorandum cu Ministerul Economiei în care să fie stipulate mai multe măsuri ce pot rezolva criza din domeniu.

Dacă anterior transportatorii insistau pe majorarea tarifului pentru călătorii de la 48 de bani pentru un kilometru la 92 de bani, acum sunt gata să activeze cu un tarif de 74-76 de bani pentru un kilometru.

tv8.md

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Procuratura Anticorupție nu va cerceta penal pretinsa cumpărare a funcției de procuror general

Procuratura Anticorupție a dispus neînceperea urmăririi penale pe faptul informațiilor și declarațiilor apărute în presă …