Știrea zilei

Tot mai mulți primari aderă la Partidul Politic „ȘOR”. Ilan Șor: Putem să renaștem țara. Și cu siguranță o vom face | VIDEO

Echipa partidului Politic ”ȘOR” își mărește rândurile. În ultimele săptămâni, 16 primari și mai mulți consilieri locali din diferite raioane ale țării au aderat la formațiunea condusă de Ilan Șor. În cadrul unei ședințe organizate la Orhei, aceștia au fost felicitați de președintele Ilan Șor, administrația municipiului și a orașului, dar și de către deputatul Marina Tauber. Noii veniți în Partidul ”ȘOR” și-au explicat alegerea prin faptul că aceasta este singura formațiune politică care își îndeplinește angajamentele asumate.

În opinia vicepreședintelui Partidului Politic ”ȘOR” Vitalie Balinschi, grija pentru oameni manifestată până acum face ca rândurile formațiunii să se mărească pe zi ce trece.

VITALIE BALINSCHI, vicepreședintele Partidului Politic ”ȘOR”: „Suntem unicul partid care punem becuri, reparăm străzi, iluminăm străzi, facem grădinițe pentru copii, amenajăm localitățile, facem infrastructură. Iată de ce se mărește echipa noastră.”

Prezent la reuniune, deputatul Marina Tauber le-a urat bun venit celor care au întregit echipa.

MARINA TAUBER, vicepreședintele Partidul Politic ”ȘOR”, deputat: „Suntem mândri că putem să vă spunem bine ați venit în echipa noastră din numele domnului Ilan Șor, pentru că el este sursă de inspirație pentru noi toți. Domnul președinte întotdeauna se ține de cuvânt și, orice n-ar fi și cum n-ar fi, oamenii și echipa întotdeauna au fost și rămân pentru el cea mai mare valoare.”

Cu un mesaj de mulțumire a venit și președintele formațiunii Ilan Șor, care a reiterat că partidul pe care îl conduce este singura forță politică care își îndeplinește angajamentele asumate.

ILAN ȘOR, președintele Partidului Politic ”ȘOR”, deputat: „Ideologia Partidului ”ȘOR” nu este pro-vest sau pro-est. Ideologia noastră constă în faptul că suntem convinși că putem singuri să renaștem țara. Și cu siguranță o vom face. Am demonstrat prin exemplul Orheiului că, pas cu pas, este posibil oriunde. Vreau astăzi să vă mulțumesc că, în aceste vremuri dificile, ați decis să aderați la Partidul ”ȘOR”. Am mai spus-o că, puteți auzi multe despre mine, dar niciodată nu veți auzi că nu-mi respect promisiunile. Vreau astăzi să vă promit că nu veți regreta această alegere.”

Iar primarii care au aderat la Partidul ”ȘOR” declară că au făcut acest pas, deoarece sunt convinși că doar formațiunea condusă de Ilan Șor poate schimba lucrurile în țară și asigura un viitor decent cetățenilor.

ZINAIDA MOCANU, primarul comunei Obreja Veche, Fălești: „Am aderat la Partidul „ȘOR” știind că e un partid care implementează proiecte în interesul oamenilor.”

Amintim că în ultimele săptămâni, mai mulți primari și consilieri locali au anunțat că părăsesc PDM și aderă la Partidul „ȘOR”. Totodată, 14 deputați democrați au părăsit în ultimul timp formațiunea, iar doi dintre aceștia – Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc, s-au alăturat echipei Partidului „ȘOR”.

Astfel, fracțiunea Partidului ”ȘOR” în Parlament numără nouă deputați. În prezent, formațiunea are 59 de primari în diferite raioane ale țării.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Sesizare la CC: Un socialist întreabă dacă alegerile parlamentare anticipate pot avea loc în aceeași zi cu cele prezidențiale

Deputatul socialist Vasile Bolea a depus marți, 19 mai, o sesizare la Curtea Constituțională (CC) …