Știrea zilei

Televiziunea Centrală continuă să-și răsplătească telespectatorii | VIDEO

Televiziunea Centrală continuă să-și răsplătească generos cei mai fideli telespectatori. Astfel, și în această săptămână, cei care au stat cu ochii în patru pe grila postului nostru de televiziune s-au ales cu premii, în cadrul tombolei „Privește și Câștigă”.

Fericiți dar și mulțumiți de premii, telespectatorii noștri și-au împărtășit emoțiile și ne-au mărturisit care sunt serialele și emisiunile lor preferate.

„Serialele noastre îndrăgite: ”Ты – моя Родина”, «Женский доктор», «Душевный разговор с Жасмин», știrile sunt foarte bune și interesante și desigur jocul”, a declarat COMORSCAIA VALENTINA, câștigătoare.

„Ne informăm cu totul ce se face în țară, ce face domnul Șor pentru Orheiul nostru și totul ce se face în lume”, a spus SVETLANA JUNCU, câștigătoare.

„Privim cel mai mult emisiunile, ne plac știrile, las tot lucrul și la știri, ”Ты – моя Родина” pentru mine este super”, a zis DOROȘ CRISTINA, câștigătoare.

Câștigătorii tombolei „Privește și Câștigă” i-au îndemnat și pe alți spectatori să participe la acest concurs, să privească postul nostru de televiziune și să câștige.

„Sunt fericită și doresc la toată lumea să joace și să câștige”, a accentuat femeia.

„Foarte frumos, vedem totul ce se întâmplă în Orhei, chiar ne place și le spun la toți să se uite în fiecare zi”, a mai spus CRISTINA DOROȘ.

De luni până joi, între orele 17.00 și 20.00 pe micile ecrane câte o cifră, care în final va forma un număr de 4 cifre. Acesta trebuie trimis prin sms la numărul de telefon afișat pe ecran.

Costul unui sms este de 2 lei pentru toți operatorii de telefonie mobilă. Câștigătorul va fi ales aleatoriu de calculator, dintre toți participanții care vor trimite numărul corect din 4 cifre.

În fiecare zi lucrătoare vor fi oferiți câte 3000 de lei, iar sâmbăta – câte 5000 de lei, însă pentru acest premiu va trebui să trimiteți prin sms un număr din 6 cifre.

Vă atenționăm că Televiziunea Centrală nu obține venit din costul sms-urilor, acestea doar acoperă cheltuielile operatorilor de telefonie mobilă. Premiul mare de la sfârșitul tombolei este un automobil! Pentru mai multe detalii despre promoție accesați site-ul tvc.md.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Încă opt persoane au murit din cauza infecției cu COVID-19 în Moldova

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 6 994 de cazuri de …