Știrea zilei

Taraclia s-a transformat într-un oraș de basm: În centrul localității a fost inaugurat un brad de 15 metri | VIDEO

Și Pomul de Crăciun din Taraclia și-a aprins luminițele. La eveniment au fost mii de oameni. Startul sărbătorii a fost dat, printr-o intervenție live, de liderul Partidului Politic ”ȘOR”, Ilan Șor, cel care a garantat personal că orașul Taraclia va trece prin transformări uimitoare. Surpriza sărbătorii a fost Moș Crăciun, Alba ca Zăpada și trupa DoReDos. Localnicii susțin Șor, cel care a garantat personal că orașul Taraclia va trece prin transformări uimitoare. Surpriza sărbătorii a fost Moș Crăciun, Alba ca Zăpada și trupa DoReDos. Localnicii susțin că nu au avut parte de o asemenea sărbătoare niciodată.

Magia sărbătorilor de iarnă a învăluit orașul Taraclia. După modelul din municipiul Orhei, primarul Veaceslav Lupov, împreună cu Partidul ”ȘOR” au organizat o sărbătoare de neuitat pentru locuitorii orașului. Pomul de Crăciun, cu înălțimea de 15 metri a fost inaugurat cu participarea nemijlocită a liderului Partidului, Ilan Șor, care a fost scăldat în ovații de localnici.

ILAN ȘOR, președintele Partidului Politic ”ȘOR”, deputat: Vreau să vă mulțumesc pentru susținerea lui Veaceslav Lupov și pentru faptul că ați oferit o nouă șansă la viață orașului Taraclia. Ați spus DA noilor proiecte privind un oraș mai curat, cu infrastructură dezvoltată și toate acestea se vor realiza. Îmi dau cuvântul de onoare. 

Primarul a mulțumit localnicilor pentru încredere. La eveniment au fost prezenți și deputați ai partidului politic ”ȘOR”.

VEACESLAV LUPOV, primarul orașului Taraclia: Vreau să felicit locuitorii orașului Taraclia și oaspeții orașului și sper că vor veni mulți în vizită la noi, deoarece ne-am străduit ca să fie totul amenajat frum os și plăcut pentru oameni. 

IGOR HIMICI, deputat Partidul Politic ”ȘOR”: Sper foarte mult ca atmosfera de sărbătoare care a fost creată de primarul orașului Taraclia să dureze la nesfârșit. Ne dorim din tot sufletul să trăim într-o lume mai bună și ca fiecare persoană să găsească un loc în inima sa, unde să simtă magia sărbătorilor de iarnă. Dacă se va produce acest lucru, sunt sigur că totul va fi bine. 

Surpriza serii a fost trupa DoReDos, care a venit cu cântecele îndrăgite, dar și cu urări de bine.

Vrem să vă dorim ca în noul an, toate planurile și dorințele Dvs. să se realizeze și alături să fie toți oamenii apropiați și ca inimile să bată într-un unison și în final, să fie totul bine.

Mai multe zile senine și frumoase, iar noi vom încerca să vă facem zilele mai colorate și vom cânta astăzi pentru Dvs. 

Locuitorii din Taraclia au rămas impresionați de eveniment și spun că este o premieră pentru ei

 Totul este frumos, sărbătoarea, bradul, decorul. 

Astfel de sărbătoare nu a mai fost organizată, este pentru prima dată.

Îmi plac jucăriile, bradul, atmosfera de sărbătoare și buna dispoziție.

Totul este colorat, frumos. Îmi place decorul. Este ceva unical.

Este o sărbătoare minunată. Așa ceva la noi nu a fost. Așa jucării nu au fost.

Așteptările noastre s-au adeverit. Simți așa o stare de bine, de bucurie. 

Inaugurarea Pomului de Crăciun nu este singura surpriză pentru Taraclia. Din 22 decembrie, în oraș se va desfășura și Târgul de Crăciun.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

No comment. Faimosul pediatru și prezentator TV, Evghenii Komarovski, despre OrheiLand: Autoritățile „cu mintea trează” nu pot închide parcul | VIDEO