Știrea zilei

Tânărul implicat în accidentul din Capitală a pierdut lupta cu viața

Unul dintre cei doi pasageri care au avut de suferit în urma accidentului de săptămâna trecută, de la intersecția străzii Vasile Alecsandri cu strada Lacului, s-a stins pe patul de spital. Acesta s-a aflat în comă mai bine de 5 zile. Totodată, șoferul vinovat de accident, a fost eliberat din izolator și trimis în arest la domiciliu.

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că unul dintre cei doi tineri răniți în urma accidentului din noaptea de 15 spre 16 ianuarie, a murit pe patul de spital.

„Decesul acestuia a fost constatat ieri, 20 ianuarie, în jurul orei 16:00. Totodată, Natalia Stati, ne-a că dosarul cu privire la accident se află în gestiunea procuraturii Municipiului Chișinău, iar după ce au expirat cele 72 de ore, șoferul care în momentul accidentului se afla în stare de ebrietate la volan, a fost trimis în arest la domiciliu”, a precizat Stati.

Amintim că în noaptea de 15 spre 16 ianuarie, un șofer în vârstă de 21 de ani a pierdut controlul volanului unui automobil de marca Honda, iar automobilul s-a izbit violent într-un copac.

În urma impactului, automobilul a fost transformat într-un morman de fiare contorsionate, iar doi tineri de 20 și 22 de ani, au fost preluați de o ambulanță și transportați al spital. Ambele victime era pasageri.

Tânărul care se afla la volan a fost testat alcooscopic cu un aparat Drager, iar rezultatele au arătat că acesta avea o concentrație de  0,85 mg/l de alcool în aerul expirat.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Proteste în toată țara, împotriva politicii antisociale și vorbelor goale ale PSRM! Membrii și simpatizanții PP „ȘOR” cer ridicarea pensiilor | VIDEO

Proteste în toată țara. Peste șase mii de persoane au ieșit în stradă în această …