Știrea zilei

Tânărul de 27 de ani, care a provocat groaznicul accident din centrul capitalei, s-a prezentat în fața instanței. El a spus că își recunoaște vina | VIDEO

Tânărul de 27 de ani, care a provocat groaznicul accident din centrul capitalei, s-a prezentat în fața instanței. El a spus că își recunoaște vina și regretă cele întâmplate. Totodată, a cerut să fie cercetat în libertate pentru a reuși să achite prejudiciile materiale solicitate de părțile vătămate.

Procurorii cer ca tânărul să fie privat de dreptul de a conduce și să fie condamnat la aproape șapte ani de închisoare și nu zece, cum se cerea inițial. Următoarea ședință de judecată va avea loc peste două săptămâni. Învinuitul se află în arest preventiv în Penitenciarul nr. 13. Tragedia s-a produs acum două luni, pe bulevardul Ștefan cel Mare din capitală. Ignorând culoarea roșie a semaforului, șoferul a intrat în plină viteză într-un taximetru. În urma accidentului, o persoană a decedat pe loc, iar alte patru au fost transportate la spital.

ION TCACIUC, inculpat: „Îmi cer iertare de la părțile vătămate. Nu aș fi vrut ca această zi să fi fost în viața mea. Este un coșmar pentru mine. Nu am făcut-o intenționat, regret foarte mult. Ce ține de cursă, eu nu am participat niciodată la o cursă. Accelerarea vitezei este o greșeală pentru care regret”.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

În preajma alegerilor prezidențiale, se ieftinește lumina. Consumatorii din sudul și centrul țării vor plăti cu 21 de bani mai puțin, iar cei din nord cu doar 9 bani | VIDEO

În preajma alegerilor prezidențiale, se ieftinește lumina. Consumatorii din sudul și centrul țării vor plăti …