Știrea zilei

Tânărul care a bătut minora de la Călărași, reținut pentru 72 de ore | VIDEO update

Un tânăr de 21 de ani, din localitatea Săseni, care a apărut într-o înregistrarea video snopind în bătaie o minoră în vârstă de 14 ani, din cauza că aceasta ar fi furat o pereche de adidași, a fost escortat la Inspectoratul de Poliție Călărași și reținut. Bănuitul și-a recunoscut vina. Atenție, imaginile care urmează vă pot afecta emoțional.

Potrivit mărturiilor bănuitului, anunțate de poliție, incidentul ar fi avut loc acum două săptămâni.

Ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Nina Mereacre, ne-a comunicat că suspectul a fost reținut pentru 72 de ore, urmând a fi audiați și martorii prezenți la fața locului.

În scopul asigurării unui echilibru emoțional, victima în vârstă de 14 ani și mama acesteia, au beneficiat de consiliere psihologică primară din partea Inspectoratului de Poliție Călărași. De asemenea, potrivit oamenilor legii, adolescenta a fost supusă expertizei medico-legale pentru determinarea gradului de gravitate a leziunilor corporale.

Amintim că într-un video apărut pe internet se vede cum o adolescentă este scoasă forțat dintr-o dubiță, ulterior fiind lovită cu bestialitate de către un tânăr. În continuare, individul o duce într-o ogradă, o pune la pământ și o lovește de mai multe ori cu picioarele, dar și cu adidașii pe care aceasta i-ar fi furat, peste cap.
Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru huliganismul agravat, iar suspectul riscă de la 3 la 7 ani de închisoare.

Inspectoratul General al Poliției încurajează martorii unor astfel de cazuri să colaboreze cu Poliția prin depunerea unei sesizări la cel mai apropiat sector al poliției, prin prezentarea probelor cu privire la săvârșirea faptei ilicite organului de urmărire penală sau să apeleze de urgență 112.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Măsura izolării pentru 14 zile, suspendată temporar pentru toate persoanele care intră în România

Ambasada României în Republica Moldova informează că măsura izolării la domiciliu/ carantinării instituționalizate se suspendă …