Știrea zilei

Sudul Moldovei devine mai luminos. Partidul „ȘOR” a aprins luminile pe străzile altor trei localități | VIDEO

Sudul Moldovei devine mai luminos grație primarilor din partea Partidului Politic ”ȘOR”. Proiectul de iluminare stradală, inițiat de liderul formațiunii Ilan Șor, a fost implementat și în comuna Doina, din raionul Cahul, unde ieri s-au aprins primele lumini pentru locuitorii satelor Doina, Rumeanțev și Iasnaia Poleana.

MARINA TAUBER, vicepreședinte al Partidului Politic „ȘOR”, deputat: „Este o plăcere enorm de mare să venim în satele, în comunele și orașele, unde primarii sunt reprezentanții noștri și noi venim foarte deschis. Noi putem să privim în ochii oamenilor și să ne mândrim de încă o bifă pusă în realizarea programului nostru”.

SERGHEI CARAMALAC, primarul comunei Doina, raionul Cahul: „Proiectele din partea Partidului „ȘOR” nu se opresc aici, vom lucra la amenajarea terenurilor de joacă pentru copii. Totodată, noi ne străduim să atragem investiții din diverse surse, din fonduri europene, pentru realizarea altor proiecte. Și încercăm ca, în perioada mandatului meu de primar de patru ani, viața în sat să fie mai bună și confortabilă”.

În cadrul proiectului a fost instalată o rețea electrică cu lungimea de nouă kilometri și au fost montate 500 de bercuri LED. Totodată, nouă posturi de transformare a curentului electric au fost modernizate, sistemul de iluminare stradală fiind dotat cu un mecanism inteligent de aprindere și stingere a luminii la anumite ore. Pentru implementarea proiectului au fost alocate din bugetul local 250 de mii de lei. Precizăm că astfel de proiecte sociale, cum sunt reparația drumurilor, iluminatul stradal, dar și altele sunt derulate în toate localitățile conduse de reprezentanții Partidului Politic ”ȘOR”.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Lux pe timp de pandemie. În timp ce țara este afectată de o criză economică profundă, Dodon și familia sa își etalează pe rețelele de socializare ceasurile și hainele, care costă de câteva ori mai mult decât salariul unui muncitor de rând | VIDEO

Lux pe timp de pandemie. În timp ce țara este afectată de o criză economică …