Știrea zilei

Сu susținerea Partidului „ȘOR”, într-un sat din raionul Criuleni a fost dat în exploatare noul sistem de iluminare stradală | VIDEO

Un sistem modern de iluminare stradală a fost dat în exploatare astăzi în satul Răculești, raionul Criuleni. Proiectul a fost implementat de Partidul „ȘOR” și administrația localității, iar la eveniment au participat deputatul Marina Tauber și primarul Ludmila Buzgan. Din cauza condițiilor stricte impuse de autorități în plină pandemie de coronavirus, locuitorii nu au putut să fie prezenți.

În urma lucrărilor efectuate, în localitatea Răculești a fost montată o rețea de electricitate cu lungimea de aproape 11 kilometri. De asemenea, au fost instalate peste 300 de corpuri de iluminat tip LED și un sistem inteligent de conectare și deconectare automată a luminilor. Oamenii le-au mulțumit celor care le-au adus lumina pe străzile întunecoase ale satului.

Mergeam pe întuneric cu lanternă, ne uitam pe unde mergem să nu ne lovim picioarele.

Mulțumim foarte mult doamnei primar și Partidului ”ȘOR” pentru schimbarea care a avut loc.

Primarul este mândru că datorită sprijinului oferit de Partidul ”ȘOR” localitatea pe care o conduce va fi iluminată, după ce zeci de ani a stat în de beznă.

LUDMILA BUZGAN, primarul comunei Răculești, raionul Criuleni: Acest proiect noi l-am așteptat ani de zile, ani de zile noi am mers prin întuneric prin satul Răculești. Acest vis a fost acuma realizat.  Vreau să aduc mulțumire celor care au contribuit la implementarea acestui proiect. 

Deputatul din partea Partidului „ȘOR” Marina Tauber a menționat că fracțiunea din care face parte muncește în teritoriu, pentru a îmbunătăți viața oamenilor, în pofida epidemie de coronavirus. Potrivit lui Tauber, cheltuielile pentru facturile lunare pentru iluminatul stradal vor fi suportate de Partidul „ȘOR”.

MARINA TAUBER, vicepreședintele Partidului Politic ”ȘOR”, deputat: Aș vrea încă o dată să menționez că facturile lunare vor fi achitate de noi. Eu mă mândresc că pot să pun încă o bifă în angajamentul meu public care a fost asumat și subsemnat de mine în timpul campaniei electorale.

Partidul „ȘOR” și-a propus că în acest an vor fi implementate proiecte de iluminare stradală în circa o sută de localități din țară. Formațiunea a dat asigurăria că astfel de proiecte vor fi implementate în toate localitățile din țară care sunt administrate de membrii Partidului Șor vor fi instalate sisteme de iluminat moderne. Iar în raionul Orhei indiferent de cine sunt primarii și ce coloratură politică au, vor fi iluminate absolut toate comunele.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Grație Partidului Politic „ŞOR”, mai mulţi moldoveni rămași blocați în Abhazia au ajuns în țară | VIDEO

Mai mulţi moldoveni rămași blocați în Abhazia, din cauza pandemiei de coronavirus, au ajuns în …