Știrea zilei

Strășeni: Un tânăr, găsit fără suflare în podul unei case

Trupul neînsuflețit al unui tânăr a fost depistat în podul casei bunicii sale. Descoperirea macabră a avut loc aseară, în jurul orei 18:03, în localitatea Cojușna din raionul Strășeni.

Silvia Vetcu, ofițerul de presă al IP Strășeni, a declarat pentru Deschide.MD că victima, un tânăr în vârstă de 30 de ani, și-ar fi pus capăt zilelor.

„Tânărul locuia împreună cu bunica sa în aceeași casă, iar potrivit femeii, în ultima perioadă de timp nepotul ei suferea de depresie, fiind nemulțumit de viața pe care o avea. În seara zilei de 20 februarie nepotul a urcat în podul casei, iar bunica văzând că acesta nu coboară de mai mult timp, a rugat un vecin să urce în pod să verifice ce se întâmplă. Acolo a fost depistat nepotul strangulat. Fiind examinat de medicul legist, pe corpul bărbatului strangulat nu au fost depistate semne de moarte violentă”, ne-a spus Vetcu.

Pe cazul dat a fost inițiat proces penal în cadrul căruia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, dar și motivul care l-a făcut pe tânăr să recurgă la acest gest disperat.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Doi angajați din sistemul penitenciar, infectați cu COVID-19

Doi angajați din sistemul penitenciar au fost testați pozitiv pentru coronavirus. Informația a fost confirmată …