Știrea zilei

Stadionul din Orhei a fost arhiplin aseară: Milsami a găzduit echipa FCSB din România | VIDEO

La Orhei s-a disputat aseară meciul retur din cadrul primului tur preliminar al Ligii Europei, în care Milsami a găzduit echipa FCSB din România. Chiar dacă Orheenii au cedat cu scorul 1:2, ”Vulturii Roșii” au făcut un meci frumos.

Oaspeţii au înscris primul gol al partidei, după doar 4 minute prin sportivul de numai 17 ani – Cristian Dumitru. La finalul primei reprize, FCSB şi-a dublat avantajul prin Răzvan Oaidă.

Jucătorii de la FCSB spun că au dat piept cu o echipă muncitoare și destul de puternică, pentru a le pune probleme.

 FLORIN TĂNASE, căpitan FCSB: „Echipă muncitoare, care joacă pe contraatac. Îi ştiam, i-am studiat.”

FLORINEL COMAN, jucător FCSB: „Au jucători foarte buni, în seara aceasta au arătat că au o echipă puternică.”

Cel care a marcat golul lui Milsami a fost chiar căpitanul Vadim Bolohan. El a declarat că a fost un meci frumos, în care cu mai mult noroc se putea obține chiar și o victorie.

VADIM BOLOHAN, căpitan Milsami Orhei: „Va rămâne în amintire. Ca oricărui fotbalist, care e fericit când marchează, dar e meritul întregii echipe. Sunt bucuros că am reuşit. A fost o dublă destul de grea, pentru noi. E o echipă foarte bună, de top european. Eu cred că noi am jucat destul de bine și acolo și acasă. Să fi avut puțin mai mult noroc, eu cred că mai marcam un gol-două.”

Stadionul din Orhei a fost arhiplin, oamenii venind să-și susțină echipa preferată, cei mai mulți, desigur, au fost suporterii lui Milsami care au rămas foarte mulțumiți de meci.

„Bravo, mie personal mi-a plăcut. Prima repriza mai slăbuț, dar a doua foarte bine. ”

„Tehnică și cum se spune – sfârșit de epizod, dar așa meciul trebuia să se termine egal.”

Milsami Orhei se va pregăti în continuare de meciurile din Divizia Naţională, iar FCSB va juca în Turul 2 preliminar al Ligii Europei cu gruparea armeană Alaşkert Erevan.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Oficial: Jocurile Olimpice de la Tokyo, amânate din cauza pandemiei de coronavirus

Shinzo Abe, primul ministru al Japoniei, și Thomas Bach, șeful Comitetului Internațional Olimpic, au ajuns …