Știrea zilei

SPPS infirmă amenințările la adresa securității lui Dodon

Serviciul Protecție și Pază de Stat (SPPS) infirmă amenințările la adresa președintelui Dodon, lucru anunțat chiar de șeful statului astăzi în caddrul unei conferințe de presă.

În contextul unor informaţii apărute în spaţiul mediatic privind ameninţările la adresa securităţii Preşedintelui Republicii Moldova Igor Dodon şi a membrilor lui de familie, Serviciul de Protecţie şi Pază de Stat s-a autosesizat şi vine cu următoarele precizări:

Prin prisma Legii nr. 134/2018, Serviciul în permanență monitorizează şi evaluează factorii de risc care periclitează sau pot periclita siguranţa persoanelor beneficiare de protecţie de stat din Republica Moldova, precum şi a obiectelor aflate în pază.

Prin urmare, menţionăm că, actualmente, în limita competenţelor funcţionale, nu au fost identificate careva riscuri şi ameninţări la adresa persoanelor beneficiare de protecţie şi pază de stat cât şi a membrilor lor de familie.

Serviciul de Protecţie şi Pază de Stat îşi desfăşoară activitatea în regim obişnuit, în conformitate cu prevederile legale.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Ministrul Educației: Se exclude varianta online pentru susținerea BAC-ului. Cum se vor desfășura pretestările?

Ministerul Educației nu a luat încă o decizie cu privire la anularea examenelor de bacalaureat. …