Știrea zilei

Spectacole de zile mari cu ocazia Zilei Femeii în orașele Taraclia și Orhei | FOTO

Muzică, dansuri, felicitări și dispoziție bună. Spectacole de neuitat dedicate Zilei femeii au fost organizate, în seara de 8 martie, în orașele Taraclia și Orhei, acolo unde administrațiile locale sunt formate din reprezentanții Partidului „ȘOR”.

Artiști din țară au încântat publicul din Taraclia, iar cireașa de pe tort a fost apariția în scenă a primarului orașului Veaceslav Lupov în calitate de interpret. Edilul le-a cântat spectatorilor adunați în piața centrală a orașului un cântec despre dragoste. Ulterior, primarul a explicat că muzica și textul au fost scrise de tatăl său, scrie partidulsor.md.

Veaceslav Lupov a transmis felicitări femeile din localitate, iar spectatorii l-au răsplătit cu ropote de aplauze.

În cadrul spectacolului din centrul orașului Taraclia, care a avut mii de spectatori, au evoluat formațiile „Lume”, „Band Priza”, „Free dance”, interpretul Alexandru Vdovicenco, Octavian Stoicov și Dumitru Gaitur.

Iar în municipiul Orhei, orchestra de muzică populară „Mugurel” și formația „Noroc” cu Lidia Botezatu și Radu Dolgan au susținut un concert memorabil. Evenimentul a fost organizat de primăria locală și Asociația „Pentru Orhei”.

Oficialii de la Orhei au adresat femeilor mesaje de felicitare.

Primarul Pavel Verejanu a spus că, prin diverse programe sociale, autoritățile locale manifestă mereu o grijă aparte pentru femei. Verejanu a dat asigurări că aceste eforturi vor continua.

Un mesaj video de felicitare a adresat atât la Taraclia, cât și la Orhei deputatul Ilan Șor, președintele Partidului „ȘOR”.

”Am venit în politică pentru că cea mai iubită femeie, Moldova, să fie și mai frumoasă, să devină așa cum i-ar sta bine. Vă dau cuvântul că voi face acest lucru”, a declarat Ilan Șor.

Evenimente festive dedicate Zilei femeii au avut loc, la 8 martie, în majoritatea localităților cu primari din partea Partidului „ȘOR”.

 

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

No comment. Faimosul pediatru și prezentator TV, Evghenii Komarovski, despre OrheiLand: Autoritățile „cu mintea trează” nu pot închide parcul | VIDEO