Știrea zilei

Șor i-a invitat pe cetățenii Republicii Moldova să trăiască la Orhei | VIDEO

Ilan Șor, președintele Partidului Politic „ȘOR” le-a mulțumit cu multă însuflețire cetățenilor care au votat, duminică, pentru reprezentanții formațiunii politice pe care o conduce. Rezultatele au arătat, a declarat Șor, că zvonurile despre moartea noastră politică au fost exagerate. 

Ilan Șor le-a mulțumit în mod special locuitorilor orașului Orhei și raionului Orhei, scrie partidulsor.md.

„Noi am demonstrat că suntem din alt aluat, am arătat că Orhei a fost, este și va fi cel mai bun și frumos oraș din țara noastră, că este un Monaco moldovenesc . Invit toți locuitorii țării să vină să trăiască la Orhei în următorii patru ani. La noi va fi de câteva ori mai bine decât oriunde în altă parte a țării”, a declarat Ilan Șor.

Liderul partidului a menționat într-un mesaj video că locuitorii comunei Jora de Mijloc au au ales anume ceea ce și-au dorit – un primar din partea Partidului „ȘOR” pe care autoritățile au vrut să-l elimine ilegal din cursă.

Ilan Șor a dat asigurări să acolo unde a învins Partidul „ȘOR” va începe o viață nouă, meritată de toți locuitorii țării.

Președintele Ilan Șor a mai precizat că, în mai multe localități, candidații Partidului „ȘOR” urmează să lupte în turul doi de scrutin.

„Noi neapărat vom învinge”, s-a arătat sigur Șor, exprimându-și recunoștința și locutorilor orașului Taraclia, unde în turul doi a ieșit și reprezentantul Partidului „ȘOR”. „Taraclia are șansa să devină o Nisa mică și noi împreună vom face acest lucru”, a declarat Ilan Șor.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Lux pe timp de pandemie. În timp ce țara este afectată de o criză economică profundă, Dodon și familia sa își etalează pe rețelele de socializare ceasurile și hainele, care costă de câteva ori mai mult decât salariul unui muncitor de rând | VIDEO

Lux pe timp de pandemie. În timp ce țara este afectată de o criză economică …