Știrea zilei

VIDEO // UPDATE // ȘOR: La Chișinău va fi construit cel mai mare Parc de distracții, gratuit pentru locuitori, dacă candidații formațiunii vor câștiga alegerile în capitală

Partidul Politic ”ȘOR” și-a prezentat candidații pentru circumscripțiile uninominale din municipiul Chișinău, iar în cazul în care aceștia vor învinge, capitala va fi transformată într-o adevărată atracție turistică, care, într-un cuvânt, ar putea fi numită ”micul Paris”. Drumurile vor fi reconstruite, vor fi realizate proiecte noi de infrastructură, atât pentru locuitorii capitalei, dar și pentru cetățenii întregii țări și va fi construit și cel mai mare parc de distracții din Europa de Est: Chișinău ”MoldovaLand” care va fi gratuit.

În cadrul unei conferințe de prese, canidatul Partidului Politic ”ȘOR”, Ilan Șor a menționat că după alegerile parlamentare, împreună cu echipa sa, este gata să dea un alt aspect Chișinăului. El a prezentat mai multe proiecte concrete pe care urmează să le pună în practică, doar dacă locuitorii orașului vor alege candidații care sunt gata să le rezolve problemele și să le apere interesele.

Ilan Șor a prezentat și un filmuleț, în care a arătat schimbările ce vor fi făcute, în caz că alegerile din municipiu vor fi câștigate de candidații formațiunii. Tot așa, acum trei ani, Ilan Șor a prezentat proiectul transformărilor din Orhei. Proiect care a fost realizat cu exactitate, iar Partidul ”Șor” și-a îndeplinit promisiunile.

Surprizele nu se opresc aici. În cazul victoriei candidaților Partidului Politic ”ȘOR” în Chișinău, Ilan Șor a mai promis că peste 18 luni, în Chișinău va fi construit cel mai mare parc de distracții din Europa de Est, care se va numi Chișinău „MoldovaLand”. Intrarea va fi gratuită pentru toți chișinăuienii, iar experții formațiunii au identificat deja câteva locații pentru viitorul parc. Totuși, amplasarea finală va fi decisă în urma consultațiilor cu chișinăuienii.

Ilan Șor a mai menționat că după alegeri, formațiunea sa va propune și schimbarea modalității de gestionare a impozitelor pe care le plătesc locuitorii capitalei și a anunțat că optează pentru excluderea suburbiilor din municipiu și crearea unui nou raion pentru ele. Totodată, potrivit lui Ilan Șor, deputații aleși în circumscripțiile uninominale trebuie să aibă împuterniciri suplimentare pentru a putea gestiona și influența schimbarea lucrurilor în circumscripțiile în care sunt aleși.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

VIDEO // Sesizarea lui Munteanu, catalogată de CEC ca neîntemeiată

„Vinovăția persoanei în săvârșirea unei contravenții nu poate fi întemeiată pe presupuneri” acesta este răspunsul oficial …