Știrea zilei

Solistul trupei „7 Klase”, găsit strangulat în apartament. Secvențe din unul dintre ultimele interviuri ale lui Cătălin Caragea | VIDEO

Tragedie în lumea muzicii. Solistul trupei „7 Klase”, Cătălin Caragea, în vârstă de 22 de ani, a fost găsit mort în această dimineață în propriul apartament din Chișinău. Tânărul a fost depistat fără suflare de către o rudă, care a și chemat poliția. Solistul nu a lăsat niciun bilețel de adio.

Contactat de noi, ofițerul de presă al Poliției capitalei, Natalia Stati, ne-a spus că oamenii legii au fost alertați noaptea trecută și că nu au observat urme de moarte violentă. Producătorul trupei „7 Klase”, Iurie Bădicu, și-a exprimat regretul într-o postare pe pagina sa de Facebook.

IURIE BĂDICU, producătorul trupei „7 Klase”: „Doamne Sfinte, iartă-ne. Te rog, iartă-ne. Cătălin, băiat frumos și talentat… de ce el?… Rațional și ambițios și, dintre noi toți, doar el își făcea semnul crucii în public, noi parcă nu știu cum evitam, s-o facem, sfiindu-ne. Cred că ai fost ales și iubit. Iartă-ne, Artistule!”

Acum câteva luni, Cătălin Caragea, alături de colegii de trupă au fost invitații emisiunii „Între Noi”, difuzată de postul nostru de televiziune. Atunci solistul ne-a povestit despre planurile sale de viitor, dar și despre debutul său în „7 Klase”.

CĂTĂLIN CARAGEA, solistul trupei „7 Klase”: Când a ieșit prima piesă, ne-am întîlnit cu băieții. Mie mi-a plăcut atunci cum sună și am acceptat formatul.

Tot atunci, tânărul ne-a vorbit despre succesul piesei care l-a marcat – „Fata Urbană”, pe care a interpretat-o live, alături de colegii din trupă, în fața trecătorilor din Centrul Vechi al orașului Bucureștiului, trei zile la rând.

CĂTĂLIN CARAGEA, solistul trupei 7Klase: Videoclipul piesei „Fata Urbană” a fost filmat cu un telefon. Simplu. Totul a fost montat și postat pe Facebook. Mă gândeam, câte vizualizări poate să acumuleze? Poate 7000 timp de o săptămână. Când m-am trezit a doua zi și m-am uitat avea deja peste 20 de mii. Am zis: wow!

„Am să plec din Chișinău”, ne-a mai spus atunci Cătălin, însă, nu ne-a vorbit și „în ce direcție.”

Trupa „7 Klase” a devenit cunoscută în 2018, după prima apariție în cadrul concursului „Românii au Talent”, unde a ajuns până în semifinale. Ulterior, băieții au semnat un contract cu casa de producție a compozitorului român Smiley.

Producătorul trupei Iurie Bădicu a anunțat că, cel mai probabil, tânărul va fi înmormântat în cimitirul din satul Malcoci, Ialoveni, acolo unde locuiește bunelul său. Mama și tata artistului se află peste hotare și nu se știe dacă au revenit în țară, în contextul regimului strict al circulației impus de pandemia de COVID-19.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Măsura izolării pentru 14 zile, suspendată temporar pentru toate persoanele care intră în România

Ambasada României în Republica Moldova informează că măsura izolării la domiciliu/ carantinării instituționalizate se suspendă …