Știrea zilei

Șoferița care a blocat o mașină de intervenție a pompierilor, amendată

Inspectoratul Național de Patrulare a identificat și sancționat unul dintre conducătorii auto care a blocat, ieri, trecerea unui echipaj al IGSU, la intersecția străzilor Mitropolit Varlaam și Mihai Eminescu din capitală, scrie deschide.md.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliției, este vorba despre o femeie de 36 de ani, locuitoare a orașului Codru.

Aceasta s-a prezentat, astăzi dimineață, la sediul Brigăzii de Patrulare, unde și-a recunoscut încălcarea, întocmindu-i-se un proces-verbal pentru blocarea intenţionată a arterei de transport.

Amenda aplicată pentru respectiva încălcare constituie 1500 de lei. Sancțiuni urmează a fi aplicate și celorlalți participanți la trafic care au împiedicat deplasarea autospecialei.

Amintim că o maşină a pompierilor cu sirena pornită a fost blocată de maşinile parcate la intersecţia străzilor Mihai Eminescu cu Mitropolit Varlaam.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Valeriu Klimenko către Igor Dodon: Сum se face că xenofobul-unionist Bagas a primit o funcție bine plătită într-un oraș, condus de Partidul Socialiștilor | VIDEO

Consilierul municipal din partea Partidului ȘOR Valerii Klimenko îi cere președintelui, Igor Dodon, printr-o scrisoare …