Știrea zilei

Socialiștii rămân reci față de protestele pensionarilor din toată țara | VIDEO Update

Indiferență și ironie în loc de compasiune față de pensionari? Asta au demonstrat reprezentanții PSRM, partid aflat la guvernare, când au fost întrebați de protestele organizate astăzi în toată țară. Oamenii au ieșit în stradă pentru a-și exprima nemulțumirea față de politica antisocială a autorităților. Mai mult, ei susțin că pensionarii sunt manipulați și întrebați despre protestele care au fost organizate astăzi în toată țara.

Deputatul PSRM Grigore Novac s-a expus ofensator la adresa pensionarilor care au ieșit la proteste și au acuzat actuala guvernare că iniţiativele legislative sociale, care au fost adoptate, sunt doar de ochii lumii.

GRIGORE NOVAC, deputat PSRM: „Acei oameni vin acolo, nu atât să-și expună poziția civică, cât a corespunde acelor cerințe, pentru care să primească un pachet la magazinele sociale.”

Socialistul însă nu a putut spune însă cu ce inițiative vine PSRM, pentru a le îmbunătăți viața oamenilor în etate, astfel încât să nu fie nevoiți să iasă în stradă.

GRIGORE NOVAC, deputat PSRM: „Au fost la începutul acestui an. S-au identificat din bugetul de stat pentru sărbătorile de iarnă un supliment la pensiile pe care le primesc. Avem și alte inițiative, care vor fi votate, și o să mai fie pe viitor.”

Contactată de reporterul postului nostru de televiziune, purtătorul de cuvânt al șefului statului, Carmena Sterpu, a declarat că președinția nu comentează acțiunile de protest.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Moldova cumpără din China 100 de mii de teste pentru coronavirus

Republica Moldova a comandat din China 100 de mii de teste pentru depistarea infectării cu …