Știrea zilei

Simona Halep și-a prezentat trofeul în fața a 20.000 de români | VIDEO

Mii de suporteri români s-au adunat miercuri seara, pe Arena Națională, pentru a participa la ceremonia în cadrul căreia Simona Halep și-a prezentat trofeul de la Wimledon. La festivitate au luat parte multe personalități din sport, care au venit să își arate recunoștința față de performanța realizată.

Evenimentul a început cu intonarea imnului, cântat de Andra.

Peste 20.000 de oameni au venit să o vadă pe Simona Halep, campioana de la Wimbledon. Sportiva din România a prezentat în fața românilor trofeul cucerit.

Printre numele sonore din sportul românesc, pe stadion au fost prezenți Ion Țiriac și Gheorghe Hagi. Simona Halep a ţinut şi un discurs. Le-a mulţumit tuturor, de la familie, până la oamenii din stafful său, lui Ilie Năstase, Ion Ţiriac şi românilor care au fost alături de ea.

SIMONA HALEP:

„Este o seară specială pentru mine, şi anul trecut a fost, dar aceasta parcă este mai specială. Vă mulţumesc foarte mult că aţi venit şi să ne gândim că se mai pot întâmpla astfel de zile.”

         „Le mulțumesc părinților, familiei așa cum am spus mereu, ei au fost foarte importanți poate cei mai importanți pentru mine ca să ajung astăzi aici, pe scena aceasta în fața dumneavoastră.”

„Tuturor antrenorilor, n-o să dau nume, pentru că au fost destul de mulți care au fosta alături de mine, și de la patru ani și jumatate am avut cei mai buni antrenori.”

Sportiva din Constanţa a obţinut o performanţa uriaşă la Wimbledon, reuşind să cucerească trofeul probei individuale feminine, după ce a învins-o, în finala de sâmbătă, 13 iulie, pe americanca Serena Williams, cu scorul de 6-2, 6-2.

Simona Halep a avut un parcurs impresionant de-a lungul turneului de Grand Slam, ea învingând nume mari din tenis. Trofeul de la Wimbledon este al doilea titlu de Grand Slam obţinut de Simona Halep.

Primul este trofeul de la Roland Garros, din anul 2018, atunci când a întâlnit-o, în finală pe Sloane Stephens, pe care a învins-o cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Peste 500 de mii de decese cauzate de COVID-19, la nivel modial. Pragul de 10 milioane de infectări, depășit

Potrivit datelor oficiale, la 28 iunie, la nivel mondial sunt înregistrate 10.109.738 de cazuri de …