Știrea zilei

Sandu și Năstase s-au întâlnit din nou. Despre ce au discutat

După o perioadă mai lungă în care nu au comunicat, liderii PAS și Platforma DA, Maia Sandu și Andrei Năstase, s-au întâlnit din nou. Potrivit lui Năstase, s-a discutat inclusiv despre funcția de premier, pe care cei de la Platforma DA vor să și-o asume în cazul formării unui nou Guvern, scrie cotidianul.md.

Năstase a declarat joi, în cadrul unei emisiuni televizate, că inițiativa pentru o întrevedere a aparținut celor de la Platforma DA, care au vrut să știe „care este poziția colegilor de la PAS”.

„Am avut o discuție cu colegii noștri de la PAS. Știți foarte bine, noi am lansat inițiativa moțiunii de cenzură, de suspendare a șefului statului, și era bine să ne asigurăm că în momentul în care avem majoritatea despre care vorbim, avem consens pe cele câteva norme importante, pe care le propune Platforma DA. Că avem consens pe candidatura premierului Platformei Demnitate și Adevăr și a unei garnituri, să știm care este poziția colegilor de la PAS. Dinu Plîngau a lucrat la această inițiativa de suspendare a președintelui și că urmare a acestei inițiative a venit și această întâlnire”, a declarat Năstase.

Cei doi lideri de partid nu mai discutaseră în ultima perioadă. Mai mult, Năstase anunțat săptămâna trecută, la Cotidianul LIVE, că Maia Sandu nu-i răspundea la telefon.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Tauber către Dodon: Fiți sincer cu propria persoană și recunoașteți că calea dumneavoastră este un exemplu clasic de trădare și corupție politică. Dați-vă demisia | VIDEO

Partidul Politic ”ȘOR” cere demisia președintelui Igor Dodon și pledează pentru organizarea alegerilor prezidențiale anticipate. …